κοινωνικος τουρισμος

Κάνετε έγκαιρα κράτηση για να πραγματοποιήσετε σχεδόν ανέξοδα τις θερινές διακοπές σας με χρήση δελτίων κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ ή ΟΠΕΚΑ (πρώην ΟΓΑ). Τηρείται σειρά προτεραιότητας.

opeka-logo

Η κράτηση πραγματοποιείται από τον δικαιούχο δελτίων κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ. Κατά την αρχική τηλεφωνική επαφή γίνεται ο έλεγχος των εισιτηρίων και δεσμεύονται οι διαθέσιμες ημερομηνίες.
Η οριστικοποίηση της κράτησης γίνεται με την τραπεζική κατάθεση του ποσού συμμετοχής. Κατά την άφιξη στο κατάλυμα, οι ωφελούμενοι προσκομίζουν τα δελτία κοινωνικού τουρισμού, τα βιβλιάρια ασφάλισης και υπογράφεται η απαιτούμενη από τον ΟΑΕΔ σύμβαση.

Η κράτηση πραγματοποιείται από τον δικαιούχο δελτίων κοινωνικού τουρισμού ΟΠΕΚΑ. Κατά την αρχική τηλεφωνική επαφή ο δικαιούχος πρέπει να γνωρίζει τον αριθμό μητρώου (ΑΜ ΟΓΑ), το τηλέφωνο και το fax (ή το e-mail) του ΚΕΠ ώστε να αποσταλεί το δελτίο κράτησης σε αυτό και να εκδοθούν τα δελτία κοινωνικού τουρισμού.
Η οριστικοποίηση της κράτησης γίνεται κατά την δεύτερη τηλεφωνική επαφή με το κατάλυμα στο οποίο πρέπει να γνωστοποιηθεί ο αριθμός δελτίου που εκδόθηκε από το ΚΕΠ.