η Αιδηψος σημερα

Σήμερα η Αιδηψός είναι μια σύγχρονη λουτρόπολη με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη. Οι δρόμοι που οδηγούν σε αυτή είναι πολλοί και σύντομοι.

Φτάνει κανείς εύκολα και ανέξοδα οδικώς, μέσω της παρακάτω πανέμορφης διαδρομής Χαλκίδας – Αγίου Ιωάννη Ρώσσου – Λίμνης Ευβοίας.

Όσοι πάλι προτιμούν την ευκολία του αυτοκινητόδρομου και ένα σαραντάλεπτο καφέ πάνω σε ένα φέρρυ που διασχίζει όλη μέρα τον βόρειο Ευβοϊκό, υπάρχει η ακτοπλοϊκή γραμμή Αρκίτσας – Αιδηψού (150 χμ Αθηνών-Λαμίας).

Η κεντρική και η βόρεια Ελλάδα εξυπηρετούνται από την ακτοπλοϊκή γραμμή Γλύφας – Αγιόκαμπου (25 λεπτά).

Η νυχτερινή ζωή στην Αιδηψό δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτή μιας σύγχρονης μεγαλούπολης. Μπαράκια με ελληνική και ξένη μουσική, λαϊκά ακούσματα, εστιατόρια και ταβέρνες σας περιμένουν να απολαύσετε αξέχαστες διακοπές.

Ωστόσο για τους πιο “ανήσυχους” μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για πολυάριθμες θαλάσσιες αλλά και ορεινές εξορμήσεις. Όμορφες παραλίες με άμμο ή βότσαλο, οργανωμένες ή πιο ερημικές θα σας μείνουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη !

Δεν λείπουν όμως και οι θρησκευτικοί προορισμοί σε μονές και ναούς για όσους το επιθυμούν.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι η υγεία και η ευεξία ήταν ανέκαθεν «το δυνατό σημείο» της Αιδηψού. Σύγχρονα SPA, κορυφαία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, είναι έτοιμα να σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες χαλάρωσης σε προσιτές τιμές.

outdoor-pool-day